Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

На базі Війтовецької ОТГ проведено семінар з питань територіальної реформи

Дата: 19.04.2016 16:27
Кількість переглядів: 962

      В країні набирає обертів реформа децентралізації. Лише на території Хмельницької області вже створено 22 об’єднаних територіальних громади. В цих нових адміністративних одиницях на практиці застосовуються положення законів України про децентралізацію. Звичайно, є і певні здобутки, і недоліки, які спільними зусиллями влади усуваються. Але впевнено можна констатувати той факт, що процес створення і розвитку об’єднаних територіальних громад проходить успішно.

    Фото без опису

        19 квітня на базі Війтовецької ОТГ, відбувся семінар з практичного застосування статей Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, в якому взяли участь директор Хмельницького офісу реформ Сергій Яцковський, заступник начальника управління регіонального розвитку та будівництва Хмельницької ОДА Світлана Пасічник, голова Білогірської райдержадміністрації Роман Муляр, голова Білогірської районної ради Василь Мельник, керівник апарату адміністрації Юлія Панасюк, заступник начальника управління фінансів РДА Алла Деревич, голова Війтовецької селищної ради ОТГ Ігор Степанюк, голови Воробіївської, Вязовецької й Денисівської сільських рад, заступник голови Ямпільської та секретар Білогірської селищних рад.

     Учасники семінару ознайомилися з устроєм об’єднаної громади, станом ведення діловодства, організацією роботи з надання населенню адміністративних послуг. Своєрідний екскурс гостям з Білогірщини провів Війтовецький селищний голова Ігор Степанюк, який поділився з присутніми здобутим досвідом.

     Представники Білогірщини уважно ознайомились із напрацюваннями колег і вивчили можливості застосування їх досвіду у подальшій практиці.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь