Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відкриття дитячого садочка в с. Криштопівка

Дата: 06.10.2016 14:43
Кількість переглядів: 1750

5 жовтня 2016 року в селі Криштовіка на базі Криштопівського НВК "ЗОШ І ст. ДНЗ "розпочав свою роботу  дитячий садочок

Фото без опису.
        У святковій церемонії відкриття садочка взяли участь Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г., голова Волочиської РДА Сергійчук В.М., заступник голови районної ради Сутий С.В., представник благодійоного фонду "Завжди поруч" Горобець М.В., представники  ТОВ "Агро-Юг-В" та начальник відділу освіти, культури і туризму Війтовецької ОТГ Воробйова О.О. та староста села Криштопівка Смарунь С.А.
       Цей день став справжнім святом для дітей батьків та жителів села Криштопівка. 
      За кілька місяців приміщення школи перетворили у сучасний дитячий садочок на 18 місць: комфортні меблі, компактні трохярусні ліжка, відповідне естетичне оформлення. Протягом усього часу підготовки дитячого садка батьки і жителі села Криштопівка постійно цікавилися ремонтними роботами, намагалися в силу своїх можливостей допомогти — все це підкреслювало з яким з нетерпінням вони чекали відкриття дитячого садка, наскільки важливий він для місцевих мешканців.
    Виступаючи, кожен із гостей говорив щирі слова подяки тим, хто допомагав у ремонті та забезпеченні меблями, хто хоч якось причетний до сьогоднішнього свята. Адже кожен розуміє, що поки в селі є школа – село живе, а, відповідно до коректив сьогодення: якщо в громаді створено ДНЗ-ЗНЗ – громада беззаперечно має майбутнє.
    По-дитячому просто і правдиво свою подяку висловили майбутні вихованці садочка .Вони розказували вірші, співали та танцювали.
    Під час урочистостей дітки отримали подарунки від голови Волочиської РДА та представника благодійного фонду  "Завжди поруч". 
        Посеред свята батьки вручили подяку Війтовецькому селищному голові Степанюку І.Г. за створення умов для навчання і виховання діток. 
        Під кінець свята вихователь ДНЗ Соботюк Н.І. виконала пісню "Україна це ми" , а діти разом з гостями свята  танцювали у великому родинному колі .
       Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.
   Також батьки, дітки та жителі села висловлюють щиру вдячність інвесторам ТОВ "Агро- Юг - В" та СОК " Війтовецький" за допомогу в закупівлі меблів та Війтовецькій селищній раді за виділення з місцевого бюджету коштів на проведення капітального ремонту приміщення дитячого садочку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь