Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Навчально-польові збори на базі Писарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 10.05.2017 13:38
Кількість переглядів: 994

      Навчальний рік стрімко наближається до завершення. Одинадцятикласники готуються до здачі державної підсумкової атестації та ЗНО.  Традиційно у квітні учні 11 класу по завершенні вивчення предмета «Захист Вітчизни» проводять навчально-польові заняття. З 26 по 28 квітня 2017 року на базі Писарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходили навчально-польові збори для учнів 11 класів Війтовецької ОТГ.
       На цих кілька днів подвір'я школи перетворилось на військовий полігон, адже приїхали учні Завалійківської та Кривачинецької шкіл.  26 квітня відбулось урочисте відкриття навчально- польових зборів. Керівник зборів Прут Володимир Володимирович привітав учасників зборів. Особливу увагу було приділено проведенню інструктажів та бесід щодо дотримання  правил техніки безпеки  для учнів,  і тоді усі 3 відділення вирушили у заздалегідь підготовлене місце, де демонстрували свої вміння у володінні зброєю, вмінні вести бойові дії. 27 квітня кожне відділення займалось підготовкою до змагань , відпрацьовували навики зі стройової підготовки, із цивільного захисту, прикладної фізичної підготовки, а дівчатка – із надання першої медичної допомоги пораненому.

       І ось нарешті наступив завершальний день. Усі 3  відділення вишикувались на спортивній площадці, командири відділень здали рапорти щодо готовності відділень для проведення урочистого свята з нагоди завершення вивчення предмета «Захист Вітчизни» . Привітав усіх присутніх заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму      Камінський Дмитро Михайлович. Одинадцятикласники демонстрували свої  знання за програмою предмета «Захист Вітчизни». Учні 5-10 класів з цікавістю спостерігали за змаганнями. Найкращі результати показали учні Писарівської загальноосвітньої школи , у 5 видах змагань писарівчани  посіли І місце, у 2 видах  - ІІ місце, і  тільки у 1 виді змагань  -  ІІІ місце.  Учні Завалійківської загальноосвітньої школи у 1 виді змагань посіли І місце, у 4 видах – ІІ місце, у 1 виді ІІІ місце.  Учні Кривачинецької загальноосвітньої школи  посіли у 1 виді змагань посіли І місце, у 2 видах – ІІ місце та у 4 видах ІІІ місце.  Цікаво і змістовно пройшли навчально-польові заняття, тож бажаємо усім одинадцятикласникам з таким запалом  пройти державну підсумкову атестацію та зовнішнє  незалежне оцінювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь